Servicii web - Website pentru startup
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Servicii web & more

a
Gallery 18
Gallery 17

In cadrul acestui proiect te pot ajuta cu dezvoltarea unui website de prezentare sau a unui magazin online si cu fotografii pentru acestea: poze de produs, portrete corporate sau orice alt tip de fotografie.

Am zis „te pot ajuta” pentru ca vom lucra impreuna la proiectul tau, astfel:

Vom savura o cafea buna si iti voi oferi consultanta in functie de nevoile proiectului tau. (Poate ca nu ai nevoie de tot ce te-ai gandit ca ar trebui sa aiba un website sau un magazin online si, astfel, putem reduce costurile)

Eu iti voi prezenta cateva variante de design al website-ului, iar impreuna vom alege varianta potrivita.

Eu voi implementa site-ul sau magazinul online si il voi face gata de lupta SEO.

Tu imi vei pune la dispozitie textele, pozele si alte elemente grafice (logo, etc), eu le voi implementa, iar in cazul magazinelor online te voi invata cum sa introduci produse, eu voi adauga 2 produse per categorie, iar tu vei adauga restul.

Website de prezentare

Tipul meu preferat de proiect pentru, in cele mai multe cazuri este vorba despre o afacere la inceput, iar mie imi place sa cunosc si sa ajut oameni cu idei frumoase. PS: Nu exista idei urate 🙂

Pretul incepe de la 800 lei si include un website de prezentare de baza cu 5 pagini (Ex: Home, Despre noi, Servicii, Preturi, Contact), sectiune de Blog (optionala) si o Galerie foto/video (optionala). Toate site-urile sunt optimizate SEO.

Magazin online

Pretul incepe de la 1.500 lei si include un magazin online de baza cu maxim 10 categorii de produse, posililitate plata online cu cardul si legatura cu un furnizor de servicii de curierat. Toate magazinele sunt optimizate SEO.

Servicii extra

Fotografie de la 50€ pe ora

Grafica website (Logo, Bannere, etc.) de la 50€ pe ora

Grafica Social Media (Facebook Ads, Instagram Ads, etc.) de la 30€ pe ora

Pe langa costul de implementare si dezvoltare („manopera”) mai exista si cateva costuri extra si optionale (ex: o anume tema/template pe care ti-o doresti, domeniul sau hostingul, poze stock, etc.). Recomand intotdeauna ca acestea sa fie achizitionate separat pe firma ta si, astfel, sa ramana in proprietatea ta.