Servicii web
120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-120,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Despre mine

a
Gallery 18
Gallery 17

In cadrul acestui proiect te pot ajuta cu dezvoltarea unui website de prezentare sau a unui magazin online si cu fotografii pentru acestea: poze de produs, portrete corporate sau orice alt tip de fotografie.

Am zis „te pot ajuta” pentru ca vom lucra impreuna la proiectul tau, astfel:

Vom savura o cafea buna si iti voi oferi consultanta in functie de nevoile proiectului tau. (Poate ca nu ai nevoie de tot ce te-ai gandit ca ar trebui sa aiba un website sau un magazin online si, astfel, putem reduce costurile)

Eu iti voi prezenta cateva variante de design al website-ului, iar impreuna vom alege varianta potrivita.

Eu voi implementa site-ul sau magazinul online, il voi face gata de lupta SEO care se da constant pe Google.

Tu imi vei pune la dispozitie textele, pozele si alte elemente grafice (logo, etc), iar in cazul magazinelor online te voi invata cum sa introduci produse, eu voi adauga 2 produse per categorie, iar tu vei adauga restul.

Website de prezentare

Tipul meu preferat de proiect pentru, in cele mai multe cazuri este vorba despre o afacere la inceput, iar mie imi place sa cunosc si sa ajut oameni cu idei frumoase. PS: Nu exista idei urate 🙂

Pretul incepe de la 1.000 lei si include un website de prezentare de baza cu 5 pagini (Ex: Home, Despre noi, Servicii, Preturi, Contact), sectiune de Blog (optionala) si o Galerie foto (optionala). Toate site-urile sunt optimizate SEO si daca dispui de toate materialele, poate fi gata in 5 zile.

Magazin online

Pretul incepe de la 2.500 lei si include un magazin online de baza cu maxim 10 categorii de produse, posililitate plata online cu cardul si legatura cu un furnizor de servicii de curierat, sectiune de Blog (optionala). Toate magazinele sunt optimizate SEO si daca dispui de toate materialele, varianta de baza poate fi gata in 10 zile lucratoare.

Servicii extra

Fotografie de la 50€ pe ora

Grafica website (Logo, Bannere, etc.) de la 50€ pe ora

Grafica Social Media (Facebook Ads, Instagram Ads, etc.) de la 30€ pe ora

Optimizare SEO website existent de la 200€ pe proiect

Pe langa costul de implementare si dezvoltare („manopera”) mai exista si cateva costuri extra si optionale (ex: o anume tema/template, domeniul sau hostingul, poze stock, etc.). Recomand intotdeauna ca acestea sa fie achizitionate separat pe firma ta si, astfel, sa ramana in proprietatea ta.